Posted January 8, 2020 Reis 10. Sezonun bitmesine 1-2 gün kaldı, ben bugün taç 1 den As olmak için sabaha kadar oynadım 4200 puan yaptım Taç kademesinin puan çubuğu sonuna kadar dolmuştu. As olması gerekirken 4300 puan yazmaya başladı. 100 puan daha kasmami istiyor. Neden böyle oldu cevap verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2020 Guest Retroxil, 03.11.2019 - 15:17 yazdı: LoL'deki gibi 1 2 hafta oynamazsak puanımız düşüyor mu ?? Hayır düşmez ama sezon bittiğinde sezon içi rankınıza göre ortalama bir rankdan başlatır. Guest Sehriyar, 21.11.2019 - 22:06 yazdı: Merhaba avrupa oynadikda kademem elmas 4 ... 0 lewle ilk 10 da oyun bitirdiyim halda bana 20 -24 puan veriyor kore japoon , kuzey amerika serverleri nde ilk 10 na duwuyorum 0 lew oldukda bana 9-8 puan veriyor acaba neden? Merhaba, amerika vb serverlarda bot daha fazla olduğu için puan sistemi farklı olabilir, tam emin değilim. Guest eemmiirr, 15.12.2019 - 16:40 yazdı: as olduktan sonra - yedık taç 1 olduk sezon sonu odullerınde 10.sezon as unvanını alıyormuyuz Ödüller için hedef rütbeye ulaşmanız yeterli diye biliyorum. Guest YUSUF YILDIRIM, 04.01.2020 - 04:55 yazdı: As kademesine kadar yükselip altın kademesine kadar düşülürse. Bir sonraki sezonda ünvan ve gümüş parcacigi verilirmi ve as kademesinden altına düşen bir oyuncu bir sonraki sezonda hangi kademeden başlar Evet rütbenize göre gümüş parçacığı verilir. Kademeler sezon içinde ki kademenizin ortalamasına göre hesaplanır, hangisinden başlayacağını maalesef bilmiyorum. Guest Burak27, 08.01.2020 - 05:01 yazdı: Reis 10. Sezonun bitmesine 1-2 gün kaldı, ben bugün taç 1 den As olmak için sabaha kadar oynadım 4200 puan yaptım Taç kademesinin puan çubuğu sonuna kadar dolmuştu. As olması gerekirken 4300 puan yazmaya başladı. 100 puan daha kasmami istiyor. Neden böyle oldu cevap verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler Maalesef bir bilgim yok, sonradan 100 puan daha eklemesi çok saçma, eğer sen sebebini öğrendiysen bizimle paylaşabilirsin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2020 Reis ben taç oldumda çerçeve geldi ama isim kartı gelmedi neden acaba Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2020 Guest Venok, 27.01.2020 - 22:46 yazdı: Reis ben taç oldumda çerçeve geldi ama isim kartı gelmedi neden acaba Sezon bittiğinde geliyor diye biliyorum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2020 Başkan taç olup sonra pılatine düşsek taç ödüleri veriyolu Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2020 Sezon 11 taç oldum ama isim kartı ile takım etkisi gelmedi neden olabilri Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2020 Sıralamada Taç Ödüllerinde Takım Etkisi Epik Ve Taç İsim Kartı Gösteriyor Ama Ben Taç 4 Olmama Rağmen O Ödülleri Hala Vermedi Oyun Belli Bir Sebebi Varmı Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2020 Guest Yasin, 14.02.2020 - 22:03 yazdı: Başkan taç olup sonra pılatine düşsek taç ödüleri veriyolu sezonu aktif hangi rankta bitirirsen o ödüller veriliyor diye biliyorum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2020 Guest Enes, 15.02.2020 - 20:21 yazdı: Sezon 11 taç oldum ama isim kartı ile takım etkisi gelmedi neden olabilri Bu konuda net bir bilgim yok maalesef, belki sezon sonunda verebilirler. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2020 Guest Luna, 19.02.2020 - 02:13 yazdı: Sıralamada Taç Ödüllerinde Takım Etkisi Epik Ve Taç İsim Kartı Gösteriyor Ama Ben Taç 4 Olmama Rağmen O Ödülleri Hala Vermedi Oyun Belli Bir Sebebi Varmı Tam bir bilgim yok, belki sezon sonunda verirler. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2020 Taç 5 olum ama taç ödüllerini almıyorum isimlik falan bide o şekilli göniye girişi alanlar hep taç kademesinde aldılar Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2020 Fatih olunca odaya girdiğinde şekilli şukullu giriyorsun ya o kalıcı mı yoksa diğer sezonlardan gidiyormu Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2020 Guest Leila3,z, 21.03.2020 - 16:54 yazdı: Fatih olunca odaya girdiğinde şekilli şukullu giriyorsun ya o kalıcı mı yoksa diğer sezonlardan gidiyormu Gidiyor diye biliyorum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2020 Merhaba. Sizi bulmaya çalışıyorum fakat bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz. Elmas 4üm. Taç olmak istiyorum. 😓 İlaytrn78 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2020 Guest İlay Turan, 30.03.2020 - 02:49 yazdı: Merhaba. Sizi bulmaya çalışıyorum fakat bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz. Elmas 4üm. Taç olmak istiyorum. 😓 İlaytrn78 🙂 Merhaba, istek gönderdim Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2020 Bn Asya'da rütbe kasıyorum Fatih olursam rutbeyi alabilirmiyim asyada Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2020 Oyun bana puan vermiyor sürekli rütbem sıfırlanıyor as dan bronza sıfırlandı sezon yenilendikden sonra Asa kadar cıkdım sonra Bi kerede sıfırlandı bide oyundan bana puan vermemeye başladı nasıl oluyor bu biri acıklasın lütfen Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2020 merhabalar şuan tac ligindeyim sezonun bitmesine daha vr acaba sezon bitmeden rank düserse yinede eskiden tac oldgm icn hediyeleri alirmiyim yoksa tactami kalmam lazm Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2020 Guest Uates, 04.03.2020 - 00:11 yazdı: Taç 5 olum ama taç ödüllerini almıyorum isimlik falan bide o şekilli göniye girişi alanlar hep taç kademesinde aldılar daha sezon bitmesi gerk knk sezon bitiminde ödüllerden verileck bende senin gibiyim taçtan düsmemeye gayret sezon kapanana kdr ben as lige cikmayi düsunuyrm denemeni tavsiye edrm saygilar...🙏 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2020 Ya kardeş ben as a ulastim fakat fatih e ulasmam icin kac nivo tamamlamam lazim mesela platin elmas vs.. 5 etap yapmaliydik burda görüyorum 3 yildiz yazıyor pek anlamadim? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2020 ben 2.oluyom sanhokda 2 kille 11 puan veriyo diğerel aynı şeylerle 7 puan Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2020 Beyler ben şimdi as tim taç 1 e düştüm sezon sonunda as isim kartı alabilirmiyim yoksa yeniden as çıkmam lazım mı as paraşütü aldım Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2020 On 09.05.2019 at 8:20 PM, Slade said: Merhaba, Fatih olmak için herhangi bir puana ulaşmaya gerek yok. Günlük olarak ilk 500'e giren oyuncular Fatih rütbesine terfi etmektedir. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2020 Selam sezon sıfırlanına neye göre sizi yerleştiriyor Share this post Link to post Share on other sites