Oluşturuldu: 22 Haziran, 2019 Öncelikle https://github.com/pion/turn/releases linkinden bizim için gerekli olan (x86-x64) dosyayı indiriyoruz. x86(32 bit) için simple-turn-windows-386.exe x64(64 bit) için simple-turn-windows-amd64.exe Daha sonra Windows arama çubuğuna "Powershell" yazarak Windows Powershell'i yönetici olarak çalıştırıyoruz. Daha sonra indirdiğiniz exeye erişmek için içinde olduğu uzantıya gidiyoruz. Benim uzantım C:/Users/dpcco/Desktop/WEBRTC/ cd C:/Users/dpcco/Desktop/WEBRTC/ Daha sonra ayarlar için aşağıdaki kodları kendimize göre değiştirip ard arda ekliyoruz. $env:USERS = "KULLANICIADI=SIFRE" $env:REALM = "sunucuipadresiniz" $env:UDP_PORT = 3478 Daha sonra WebRTC çalıştırmak için aşağıdaki kodu çalıştırıyoruz. (Benim sistemim 64bit) ./simple-turn-windows-amd64.exe Erişime izin veriyoruz. Eğer imleç aşağıdaki pozisyonda ise WebRTC çalışıyor demektir. GCPhone içine belirtmiş olduğunuz bilgileri girerek telefon sistemini problemsiz kullanabilirsiniz! 2 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
22 Haziran, 2019 gönderildi çok teşekkürler yararlı bir paylaşım parayla satanlara cevap olarak gelsin. 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
29 Ağustos gönderildi Get medicine facts. Medication leaflet here. online mexican pharmacy Medication resource here. Get pill facts. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
29 Ağustos gönderildi Medication impacts described. Find medication facts. us pharmacy online Current drug information. Medication resource here. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş